Finns ditt företag överallt på internet utan resultat?

SEO, LinkedIn, Facebook, Adwords och annan annonsering! Använder ditt företag sig av internet för att nå fram till kunderna utan märkbara resultat och behövs egentligen alla de kanaler som ni använder? Det kan vara bra att se över sin verksamhet för att göra rätt val som ger resultat istället för att slösa sina pengar.

Gör rätt val och spara pengar

Internet och den digitala världen ger oändliga möjligheter att nå fram till sina kunder och även få nya kunder, men det gäller också att göra rätt val. 

Ofta börjar man som företag med någon typ av abonnemang eller annonsering och provar sig fram. Helt plötsligt sitter man man en hög månadskostnad för sådant som man har hört ska vara bra att ha men utan några märkbara resultat. 

Rådgivning om din marknadsföring på internet

Känner du att du finns i alla kanaler utan att märka några resultat? Vi hos André med Vänner ser det som en av våra styrkor att kunna sätta ett företag i ett större sammanhang för att veta vad som är rätt för det specifika företaget.

Vi hjälper dig med rådgivning och strategi för din digitala marknadsföring och ser vilka lösningar som passar bra för dig så att du får maximal affärsnytta av de investeringar du gör.

Kontakta oss för vägledning som ger reslutat

Hör gärna av dig så tar vi ett samtal om ditt företag och dina val inom marknadsföring på internet. Kontakta oss