Marknadsföring som når fram

Den digitala världen ger oändliga möjligheter att nå ut med ett företags budskap. KrePart hjälper dig på vägen och vägleder fram till rätt digital kommunikation.

Digital marknadsföring i rätt kanaler

Digital kommunikation kan utföras i många kanaler och på många olika vis. För att få en marknadsföring som lyckas och är lönsam gäller det att göra rätt val bland allt från Facebook, Instagram och LinkedIn till nyheter via den egna webbsidan och nyhetsbrev till kunderna. Viktigt är även att ha en kommunikationsidé och en plan för marknadsföringen.

Hos KrePart finns kunskaper inom områden som både bild och skrift. Tillsammans med vår samarbetspartner byrån André med Vänner, som har särskilt kunnande inom webb och kommunikation, får vi en bred kompetens inom digital kommunikation och marknadsföring. 

Vill du använda dig av digitala medier för att marknadsföra ditt företag utan att riktigt veta var du ska börja? Vi ger dig de rätta verktygen med både kommunikationsidé och strategi.

Kontakta oss för digital marknadsföring

Hör gärna av dig för ett möte där vi diskuterar ditt företag och dina mål. Därefter kan den digitala kommunikationen påbörjas. Kontakta oss

Läs också mer om våra andra tjänster inom reklam.