24 oktober 2018

Håkan tar nya steg på välkänd mark

Håkan André är en oskarshamnare som sedan många år tillbaka är bosatt på västkusten i Varberg. Nu återvänder han med stor glädje hemåt för ett nytt samarbete med de gamla vännerna på byrån KrePart.

Aktiv oskarshamns-profil kommer hem

Håkan André driver idag sedan 15 år tillbaka webb- och reklambyrån André med Vänner i Varberg, men hans historia börjar betydligt tidigare än så hemma i Oskarshamn.

Under ungdomen i staden var Håkan aktiv inom både bowling och basket och rörde sig alltid i kretsar med mycket folk, vilket gjorde att kontaktnätet blev stort. Det är ett nätverk som finns där än idag när han besöker hemstaden.

- Idag är många som fanns i mitt kontaktnät då aktiva i företagslivet i Oskarshamn, förklarar han.

Samarbete som tas upp igen

Ett samarbete mellan André med Vänner och reklambyrån KrePart har funnits tidigare men legat på is i ett antal år. Nu har partnerskapet upptagits, vilket innebär att både webbsidor och digital marknadsföring kommer att erbjudas till kunder i Oskarshamn.

En glad och nöjd återvändare

Att de gamla kamraterna Håkan André och Mikael Petersson från KrePart åter tar gemensamma tag beskriver han som riktigt roligt.

- Det ska bli kul att återvända och bli aktiv i min hembygd igen. Det ska också bli kul att arbeta tillsammans med Mikael. Vi är gamla vänner och har en kär relation. Vi har även många gemensamma vänner, så det finns många beröringspunkter.