9 november 2018

Dubbelt så bra

En blir två. Och KreParts redaktionella team ännu starkare.

– Nu kan vi driva vår satsning på content marketing ännu hårdare. Få kan uppvisa en liknande redaktionell kompetens, understryker Mikael Petersson, vd KrePart AB.

Stadsmagasinets redaktör Kristin Wennerström är tillbaka efter en längre tids mammaledighet. Tillsammans med Mikael Bergkvist, som har vikarierat för Kristin under mammaledigheten, ska hon se till att KreParts redaktionella produktioner alltid ligger i framkant.

Kristin Wennerström är redaktör för en av KreParts största lokala produktioner, Stadsmagasinet Oskarshamn. Som utbildad journalist skriver hon även för tidningar inom KrePart och ansvarar för Stadsmagasinets hemsida samt sociala medier.

Stadsmagasinet är en exklusiv tidning som distribueras i Oskarshamn och Högsbys kommuner tio gånger per år. Magasinet bygger på content marketing, det vill säga att innehållet alltid sätts i främsta rummet.

Ökad flexibilitet

– Det är jättekul att vara tillbaka. Mikael Bergkvist har skött mina arbetsuppgifter exemplariskt och därför känns det mycket roligt att han har valt att jobba vidare på KrePart, säger hon.

Nya möjligheter öppnas med ytterligare en skribent. Flexibiliteten blir ännu bättre, likaså effektiviteten. I och med att KrePart ständigt har nya tidningar på gång finns alltid ett stort behov av skrivkraft.

Mikael Bergkvist ser framtiden an med tillförsikt. 

– Jag trivs oerhört bra och det ska bli spännande att fortsätta på samma spår, säger han.