1 november 2018

Goda relationer

Ett mångårigt gott samarbete mynnar nu ut i ett större uppdrag. KrePart startar tillsammans med Döderhults församling en tidning i början av nästa år.

– Ett spännande uppdrag där det till stor del handlar om ge exempel på goda förebilder. Dessutom gäller det att föra in det kristna budskapet både i stort och smått. Tanken är att vi tillsammans med församlingen ska skapa ett inspirationsmagasin som ger glädje och hoppfullhet – men som också manar till en smula eftertanke, understryker Mikael Petersson, vd KrePart AB.

Flerårigt samarbete

Döderhults församling har i flera år medverkat i KreParts lokala produktioner Stadsmagasinet och Stads-LED.

Nu intensifieras samarbetet i början av nästa år. KrePart ska tillsammans med församlingens redaktionskommitté göra en helt ny tidning.

På 16 sidor, fem gånger om året, ska församlingens arbete marknadsföras på ett lättillgängligt och trovärdigt sätt.

– Med professionell hjälp tar vårt marknadsarbete ett steg in i en ny dimension. Att kommunicera på rätt sätt är oerhört viktigt i dagens häftiga mediabrus. KreParts nytänkande kommer att ge många ringar på vattnet, säger Linda Tiri, informatör vid Döderhults församling. 

Djupdykningar i verksamheten, spännande artiklar om allt bra som församlingen uträttar och inte minst lyfta fram alla eldsjälar som får allt att snurra.

– Vi ser det som en givande och kul utmaning att skapa en attraktiv tidning, som till hundra procent stöttar verksamheten. Som medverkar till ökat intresse för aktiviteterna och som bonus visar på vilka bra saker kyrkoavgiften går till, säger Mikael Petersson.

KrePart har en bred repertoar vad gäller olika former av marknadsföring, alltifrån annonser och kundtidningar, till LED-produktioner och webblösningar. Tidningen med Döderhults församling är bara ett exempel på vad goda relationer kan leda till.